♥ jum ekot ♥

♥ jangan lupa letak link korang ♥





Tuesday, 30 July 2013

gedik

bila dah kerja, gatal nak rindu rindu kat zaman belajar
bila masa belajar , gatal nak bekerja laa bagai


haaa.. sekarang rasakan lah zaman bekerja

bos garang ke ape, kena lah hadap
environment xbest ke ape, kena lah adapt jugak
staff xfriendly ke ape, kena lah meng friendly kan

see

PADAN MUKA !


masa belajar xnak belajar betol betol

sekarang ?

hmmm
double hmm






#bersyukur lah ada orang sanggup jadikan engkau tu salah sorang ahli dalam company nie
#sobs sobs

Saturday, 27 July 2013

happy birthday

selamat ulang tahun ke 23







semoga awak berbahagia di sisi insan tercinta..
ehh i know awak dah mmg berbahagia daa .
:)

semoga berkekalan hingga akhir hayat.


semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur
aminn 
:D



#ahch

Sunday, 14 July 2013

rumah manis rumah

alhamdulillah.

setelah sekian lame merantau di negeri orang .

genap 11.07.2013

balik ke pangkuan ibu dan ayah .
almost 6 or 7years kot.
mane tak nye.
abe jer spm, terus ke shah alam.keje.
then smbung blaja.diploma.keje.degree


skang mase utk bersama dgn ibu dan ayah plak .

LI di kampung selama 6bulan .
moga moga dipermudahkan segalasegalanye.
aminn.





#imhappywithsinglelife.
#alhamdulillah
#almost3years